KONTAKTTELEFON: +45 22 58 51 59

Rekruttering af den rette medarbejder

Skal I ansætte en ny medarbejder, så kan ALECTRA Vikar & Rekruttering hjælpe jer med at finde den rette person.

ALECTRA er et stærkt bureau med mange års erfaring inden for rekruttering af medarbejdere til faste jobs eller projektansættelser. Det at ansætte en ny medarbejder er både tids- og ressourcekrævende, så overlad endelig arbejdet til os.

Vi hjælper med hele eller dele af ansættelsesprocessen alt efter jeres ønske

Grundig rekrutteringsproces

Vi er meget omhyggelige, når vi rekrutterer nye medarbejdere. Alle kandidater til faste stillinger og projektarbejde gennemgår et omfattende interview, referencekontrol, kontrol af straffeattest, og hvis det ønskes en personprofilanalyse. På den måde sikrer vi os, at kandidaterne lever 100 procent op til både de faglige og menneskelige krav, der stilles.

ALECTRA har også en stor og hele tiden ajourført emnebank med dygtige og pålidelige medarbejdere, så I som virksomhed hurtigt og professionelt kan få udfyldt den tomme stol!

DET SIGER VIKARERNE

Jeg har gennem flere år været tilknyttet ALECTRA som vikar og har fået mange spændende udfordringer via kontorvikariater. ALECTRAs kundekreds er stor og bred, så det er muligt at vikariere i både små- og store, internationale virksomheder. Jeg er altid blevet godt og professionelt behandlet og har haft masser at lave.

Heidi Kringelum
Vikar for ALECTRA

Book et møde

Ring til os på telefon 22 58 51 59 for at høre mere om processen med at rekruttere kvalificerede medarbejdere / projektansatte til at dække jeres behov.

Eller book et møde via linket her, så vender vi tilbage hurtigst muligt med forslag til en mødedato.

Er du jobsøgende, så søg job hos ALECTRA i dag!