KONTAKTTELEFON: +45 22 58 51 59

Rekrutterings- og Vikarbureau i Søborg / Lyngby

 ALECTRA Vikar & Rekruttering er startet af Mona Juel Pedersen, der har været i vikar- og rekrutteringsbranchen siden 1989. Mona er tidligere ejer af ABSOLUT Personaleservice gennem 15 år. Det blev solgt, og nu står hun bag ALECTRA Vikar- og rekruttering. Bureauet bygger dermed på en tung brancheerfaring og har et indgående kendskab til alle processerne omkring at sende vikarer ud samt til rekruttering af faste medarbejdere. Gennem de mange år, som vi har betjent erhvervslivet, har vi fået en meget stor og personlig kontaktflade.

Vi beskæftiger os med områderne kontor/administration, økonomi, lager/industri og kantine på hele Sjælland og inden for alle stillingsniveauer.


ALECTRA er et godt valg, da vi lægger afgørende vægt på:

– Stærke og langvarige relationer til både virksomheder og vikarer.
– Omhyggelig rekruttering af vikarer og faste medarbejdere, så de lever op til både de faglige og menneskelige krav, der stilles.
– Stabil og professionel vikardatabase, så vi hurtigt kan sende de rette mennesker ud på opgaver.

Vi bruger både hovedet og hjertet hver gang, vi sender en vikar ud eller anbefaler medarbejdere til faste stillinger. Alle vikarer og medarbejdere til faste stillinger gennemgår altid et omfattende interview, referencekontrol, kontrol af straffeattest, og hvis det ønskes en personprofilanalyse, før anbefaling til virksomhedskontakter.

ALECTRA har en stor og hele tiden ajourført emnebank med dygtige og pålidelige medarbejdere, så I som virksomhed hurtigt og professionelt kan få dækket jeres behov for assistance inden for vikar og rekruttering.

Grundighed, professionalisme og personlige relationer er vores varemærke – hver gang!

Ring til os på telefon 22585159 for at høre mere om processen med at finde kvalificerede vikarer / faste medarbejdere til at dække jeres behov. Vi kommer altid gerne ud på jeres virksomhed til et personligt møde, så vi kan få en fornemmelse af virksomheden samt få afstemt krav og forventninger.

Eller book et møde via linket her, så vender vi tilbage hurtigst muligt med forslag til en mødedato.

Medarbejdere

Mona Juel Pedersen
Henriette Silfverberg – Personalekonsulent
René Hansen – Personalekonsulent

Er du jobsøgende, så søg job hos ALECTRA i dag!